Konsultaatio

Arvokas LVI-järjestelmä ei toimi toivomallasi tavalla, myyjä ei vastaa yhteydenottoihin, reklamaatiot on hoitamatta ja välit ovat poikki? Onko kaikki toivo jo mennyt? Ei hätää! Hoidamme vaikeatkin tilanteet asiakkaan edun mukaisesti

Epäiletkö, että kaikki ei ole kunnossa?

LVI- alalla haetaan usein halvinta hintaa. Käytännössä myyjä myy edullisen järjestelmän, jonka asennusvaiheessa tingitään kaikesta mahdollisesta. Hankintahinta jää houkuttelevaksi, mutta lopullisen laskun maksaa asiakas.

Virheellisesti toteutettu maalämpölaitteisto on valtava energiasyöppö ja laitteiston toiminta on epäluotettavaa. Pahimmassa tapauksessa huono maalämpölaitteisto toimii käytännössä suoralla sähkölämmityksellä suurimman osan lämmityskautta, koska järjestelmän ominaisuudet eivät yksinkertaisesti riitä muuhun.

Rikkinäinen lämmitysjärjestelmä laskee kiinteistön arvoa ja aiheuttaa hallitsemattomat käyttökustannukset.

LVI- asennus- ja automaatioon liittyvät viat ja virheet on helppo hoitaa kuntoon. Usein selvitään pienillä ja edullisilla muutoksilla, joilla laitteisto alkaa toimimaan täysin normaalilla tavalla.

Vastaavasti olemme korjanneet maalämpöjärjestelmiä joiden kunnostaminen on vaatinut isoja muutoksia putkistokytkentöihin ja automaatiojärjestelmiin. Kun toteutuksessa tehdyt virheet on korjattu, saadaan arvokkaista laitteista vihdoin täydet tehot irti.

Viallinen maalämpölaitteisto on käytännössä arvoton ja sen käyttökustannukset ovat korkeat joten korjaaminen kannattaa aina.